Vil du lære om sirkulærøkonomi og utslippskutt?

Norge og Europa skal omstilles til grønn, sirkulær økonomi. Lurer du på hva dette dette betyr for din virksomhet? Onsdag 8. februar kl 10 er du velkommen til å delta på webinar om e-læring i sirkulærøkonomi for å øke din kompetanse.

EU har definert sirkulærøkonomi er et sentralt verktøy i Green Deal, handlingsplanen for å sikre at Europa leverer på klima- og miljømål for et netto nullutslippssamfunn i 2050. Vil du vite mer om hva omstilling til sirkulærøkonomi innebærer?

Meld deg på gratis webinar om e-læringskurs i sirkulærøkonomi

Vi har utviklet et e-læringskurs i fem moduler som hjelper enkeltpersoner og virksomheter til å starte reisen mot en mer sirkulær økonomi. Du får her en god forståelse av hva sirkulærøkonomi er, ressurseffektivitet, hvorfor det er viktig, og hva man kan gjøre for å iverksette sirkulære løsninger og forretningsmodeller i egen virksomhet.

Hver modul tar mellom 25-40 minutter å fullføre, og inneholder fakta, inspirasjon, oppgaver og case-beskrivelser av beste praksis. Dette gir kursdeltakerne en helhetlig oversikt som er nødvendig for å lykkes med omstillingen. Etter hver modul gjennomføres en test, og etter beståtte tester mottar deltagerne et sertifikat fra Circular Norway som beskriver hva som er gjennomgått.

Kurset er et godt alternativ for dem som ønsker mer kunnskap og innsikt i praktiske løsninger, uten å delta på en langt og dyrt kurs.

Innsikten du får i e-læringskurset gjør at din virksomhet kan:

  • Bli mer ressurseffektiv

  • Kutte i CO2-utslipp

  • Bevare natur

  • Skape nye arbeidsplasser

  • Få dokumentert sirkularitet og klimamål

Meld deg på nedenfor til webinaret onsdag 8. februar, kl 10:00 - 10:30.

Velkommen!

Previous
Previous

Bistår Narvik havn med sirkulær satsing

Next
Next

Envir og Circular Norway samarbeider om et kompetanseløft