Samarbeid om Den store sirkulærkonferansen

Fra venstre: Næringssjef Asbjørn Flo i Asker kommune, daglig leder Tina Wågønes i Norsk Senter for Sirkulær Økonomi, fagleder klima Kjetil Bjørklund i KS, kommunedirektør Lars Bjerke i Asker kommune og kommunikasjonssjef Ellen Høvik i Circular Norway, som også er prosjektleder for Den store sirkulærkonferansen 2024.

Asker kommune, KS, Norsk Senter for Sirkulær Økonomi og Circular Norway samarbeider i år om Den store sirkulærkonferansen den 14. og 15. mai. Partene signerte samarbeidsavtalen den 10. april i Asker rådhus.

Tirsdag 14. mai braker det løs i Asker kulturhus med musikk, innledere og debatt om hvordan lykkes med omstilling til en sirkulær økonomi på Den store sirkulærkonferansen. Onsdag 15. mai følger KS Kommunesektorens interesseorganisasjon opp med Sirkulær Praksis.

Sirkulær Praksis er for første gang den del av Den store sirkulærkonferansen. Her presenteres nyskapende prosjekter innen ombruk av tekstil, innovative prosjekter innen vannets kretsløp og den siste kunnskapen innen sirkulære bygg.

Se program for begge konferansedagene her.

Meld deg på her.

Hør om bakgrunnen for samarbeidet om Den store sirkulærkonferansen 2024.

Previous
Previous

Hvilken virksomhet bør bli Årets sirkulære bedrift 2024?

Next
Next

Lansering av Veikart for Sirkulær finansnæring 2.0