Webinar 12/9: Bli kjent med e-læring i sirkulærøkonomiLær om sirkulærøkonomi

Norge skal omstilles til sirkulærøkonomi. Er du forberedt? Tirsdag 12. september kl 14:00 - 14:30 er det gratis webinar om vårt e-læringskurs i sirkulærøkonomi som kan styrke deg og din virksomhet. Meld deg på og hør om nye EU-krav, sirkulære forretningsmodeller og mye mer.

EU har definert sirkulærøkonomi er et sentralt verktøy i Green Deal, handlingsplanen for å sikre at Europa leverer på klima- og miljømål for et netto nullutslippssamfunn i 2050. Vårt e-læringskurs rigger deg for omstillingen som er i gang. Du får du innsikt en god forståelse av hva sirkulærøkonomi er, ressurseffektivitet, sirkulære løsninger og forretningsmodeller. Det tilfører deg og din virksomhet økt kompetanse, og gir dere konkurransefortrinn.

Innsikten du får i e-læringskurset gjør at din virksomhet kan:

  • Bli mer ressurseffektiv

  • Kutte CO2-utslipp

  • Bevare natur

  • Skape nye arbeidsplasser

  • Få dokumentert sirkularitet og klimamål


Hver modul tar mellom 25-40 minutter og er lagt opp med elementer fra spill og gode case-beskrivelser av beste praksis. Etter gjennomføring mottar du er sertifikat med beskrivelse av hva som er gjennomgått. Kurset er et godt alternativ for dem som ønsker mer kunnskap og innsikt i praktiske løsninger, uten å delta på en langt og dyrt kurs.

Vær forberedt på det som kommer:

✅ Forstå teorien
✅ Bli kjent med rammeverket
✅ Utforske sirkulære foretningsmodeller 
✅ Se muligheter i verdikjedene 
✅ Være klar for sirkulære partnerskap og kundeforhold 

Meld deg på her. 

Velkommen!

Previous
Previous

Workshop for å øke lønnsomheten med ombruk

Next
Next

En foregangskommune for sirkulærøkonomi