Hvilken virksomhet mener du fortjener å bli Årets sirkulære bedrift?

Juryleder Ola Elvestuen oppfordrer alle til å nominere en virksomhet de mener fortjener å løftes frem for ekstraordinær innsats for sirkulær .

For tredje gang skal vi dele ut prisen Årets Sirkulære Bedrift. Det er åpnet for alle å nominere frem til 16. mai. Formålet med prisen er «å stimulere til økt innsats for omstilling til sirkulære økonomi i norsk næringsliv og norske kommuner.»

Om du mener en bedrift fortjener prisen, kan du sende inn din nominasjon til eh@circularnorway.no med navn på virksomhet, noen setninger om hvorfor og helst en lenke til nettside.

– Prisen er en honnør for å være en tydelig pioner innenfor sin bransje, være et godt eksempel og til stor inspirasjon for andre bedrifter, forteller Ola Elvestuen, juryleder for Den store sirkulærkonferansen.

Vinneren vil bli kåret av en jury bestående av aktører med kompetanse innen det grønne skiftet og deles ut på Den store sirkulærkonferansen i Asker kulturhus 24. mai.

– Vi ønsker å løfte frem en bedrift som fremmer sirkulære løsninger eller omstiller kjernevirksomheten sin fra lineær til sirkulærøkonomi. Tidligere vinnere har koblet sin kjernevirksomhet med tiltak som bidrar til sirkulær omstilling, kutt i CO2-utslipp og reduksjon av materialfotavtrykk, sier Elvestuen.

Cnytt, Norsk Senter for sirkulærøkonomi og Circular Norway står bak Årets Sirkulære Bedrift.

Tidligere vinnere er:
Bergans (2022): De fikk prisen for å være en tydelig sirkulær pioner med høye ambisjoner, i en tekstilbransje som stadig utfordres av nye krav.

BIR (2021): De fikk prisen fordi de tenker mye større enn sin kjerneoppgave, tar ansvar for utviklingen av samfunnet lokalt og løfter andre aktører for å fremme omstillingen til en sirkulær økonomi.

Previous
Previous

Nysgjerrig på SirkTRE, nye jobber gjennom Circular Scan og nye krav til plastsortering og tekstilgjenvinning? 

Next
Next

Utvikling av sirkulære indikatorer