Lederprogram

i sirkulærøkonomi

Hjelp din bedrift med å gå fra enkeltstående initiativ, til bærekraftige strukturelle endringer, ved hjelp av sirkulærøkonomi. Påmeldingen er åpen til Norges første utdanningsprogram om sirkulære forretningsmodeller og bærekraftige verdikjeder.

OM PROGRAMMET 

Som deltaker på programmet møter du andre ledere fra norsk næringsliv, hvor dere på tvers av industrier og fagområder vil jobbe med case-oppgaver for å utvikle bærekraftige og sirkulære forretningsstrategier.

I andre del av programmet gjennomføres det studietur til Genève, Sveits, for å lære av et av de ledende europeiske miljøene. Kurset passer for personer som søker kunnskap og praktiske ferdigheter knyttet til sirkulærøkonomi, innovasjon av forretningsmodeller og gjennomføring av omstillingsprosjekter. Kurset passer også for deg som jobber med strategisk kommunikasjon, posisjonering og markedskommunikasjon i privat og offentlig sektor.

 

 

 

"Sterk og visjonær ledelse er essensielt for å implementere den sirkulære økonomien og for å nå nye nivåer av bærekraftig økonomisk vekst."
                              -  World Business Council for Sustainable Development)

LÆRINGSMÅL FOR PROGRAMMET

Mange bedrifter jobber med enkeltstående prosjekter og har gode initiativ. Dette programmet vil lære deg å heller jobbe helhetlig med strukturelle og bærekraftige endringer, med sirkulærøkonomi som ledestjerne. Deltakerne får lære å kritisk vurdere økonomiske konsekvenser ved sirkulære produkter og tjenester, samt etiske sider ved grønnere forretningsdrift.

PRAKTISK INFORMASJON

 
Programmet gjennomføres over en periode på 8 måneder, med en kombinasjon av 2 samlinger med 3 dager i Oslo og 4 dager i Genève. Det holdes digitale moduler mellom samlingene, samt faglig diskusjon rundt bedrifts-relevante spørsmål.

Det vil være tydelige broer mellom fysiske samlinger, nettsamlinger og gruppearbeid slik at aktivitetene overlapper og bygger på hverandre, og leder frem til konkrete prosjektforslag til deltagernes bedrifter.

Oppstart 

3. kvartal 2020

Pris 
Kurset koster kr 120 000.
 
Begrenset antall plasser. 

MELD DEG PÅ 

Er du interessert i å være en del av lederprogrammet i sirkulærøkonomi?

Kontakt oss

info@circularnorway.no

Apotekergata 10, oslo

  • Svart Linkedin Ikon
  • Svart Twitter Ikon
  • Svart Facebook Ikon

© Karenlyst allé 9B, 0212 Oslo  Telefon: 95919625  E-post: info@circularnorway.no