• Circular Norway

Sirkulærøkonomi på Norsk – Hvordan få med forbrukeren?

Når; 9.Oktober,  kl 08.00 -10.00

Hvor; Kulturhuset, Youngs Gate 6, Oslo

Påmelding; Gå inn her

Norge har ambisjoner om å bli et ledende land på sirkulærøkonomi. Men vi trenger en strategi som kan ta oss videre fra ønske til realitet.

Hvordan sikrer vi at vi får forbrukere med på en sirkulære omstilling? Kan forbruker bli en pådriver? Forbrukerrådet og Circular Norway inviterer til dialog om tilnærminger som sikrer god forankring og klare prioriteringer i det nasjonale strategiarbeidet. Debattleder Erik Aasheim leder oss gjennom arrangementet.

– Kari Herlevi fra det finske innovasjonsfondet SITRA deler erfaringer fra den finske strategien «Leading the cycle – Finnish road-map to a circular economy 2016-2025» – Eleonore Maitre-Ekern, stipendiat fra Universitetet i Oslo, innleder om forbrukerens rolle i sirkulær økonomi.

Det blir paneldebatt om forventninger til arbeidet med en nasjonal strategi i Norge, med: – Else May Botten, politiker for Arbeiderpartiet og medlem i energi- og miljøkomiteen på Stortinget – Cathrine Barth, co-founder i Circular Norway – Camilla Gramstad, miljø- og CSR-ansvarlig i Virke – Gunstein Instefjord, fagdirektør handel i Forbrukerrådet.

Arrangmentet er gratis og åpent for alle. Det blir ikke streamet.

  • Svart Linkedin Ikon
  • Svart Twitter Ikon
  • Svart Facebook Ikon

© CircularNorway  Apotekergata 10, 0180: Oslo  Telefon: 95919625  E-post: info@circularnorway.no