• Circular Norway

Ny kommunikasjonssjef Circular Norway

Det er med glede vi meddeler at Ellen Anette Høvik er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Circular Norway fra 3. august 2020.

Ellen har lang erfaring som journalist i NRK og kommunikasjonsansvar fra blant annet Plan Norge og Caritas.

Ellen er dyktig til å skaffe seg innsikt og forstå komplekse problemstillinger og har gode resultater i å utarbeid tydelig kommunikasjon som formidles på en måte som skaper engasjement.

-Vi er veldig glade for å ha fått Ellen med i teamet. Hun er engasjert, konseptuell og har en sterk formidlingsevne. Hun er samfunnsmessig og politisk engasjert og har et stort nettverk. I tillegg har hun et brennende ønske om å få sirkulær økonomi innført i Norge, så dette blir veldig bra. Sier daglig leder, Leif I. Nordhus, i Circular Norway

Under ti prosent av verdens avfall kommer tilbake i kretsløpet. Dette representerer både et enormt problem for håndtering av avfall, men også for tilgangen på viktige ikke fornybare råvarer. Sirkulær økonomi handler om å tenke gjenvinning før produktene designes og utvikles, og en av Circular Norways oppgaver er å vise at sirkulær økonomi er lønnsomt for bedrifter og samfunnet.«Jeg har fulgt foreningen Circular Norway gjennom hele oppstarten og sett hvilket engasjement, men også hvilket kunnskapsbehov som finnes i det norske markedet rundt disse temaene. Circular Norway har en viktig rolle å spille som en katalysator for både byer og bedrifter. I dette arbeidet må vi lykkes med å nå frem


med budskapet om hva og hvordan. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige og interessante jobben», sier Ellen

Circular Norway er en NGO med målsetning om å akselerere overgangen fra lineær til sirkulær økonomi, stiftet av Elektroforeningen (EFO), returselskapet RENAS og Cathrine Barth. Circular Norway er partner med Nederlandsk Circle Economy og benytter deres modeller og verktøy for utvikling av sirkulære byer og bedrifter. Målet er å skape vekst og nye arbeidsplasser gjennom innovasjon, kunnskapsdeling og næringspolitisk arbeide. Circular Norway er sektoruavhengig, åpen og upolitisk.


Siste innlegg

Se alle
  • Svart Linkedin Ikon
  • Svart Twitter Ikon
  • Svart Facebook Ikon

© Karenlyst allé 9B, 0212 Oslo  Telefon: 95919625  E-post: info@circularnorway.no