• Circular Norway

Circular Norway på Arendalsuka 2019

Oppdatert: 2. sep. 2019

Arendalsuka går av stabelen 12. – 16. august, og Circular Norway er godt representerte med Co-founder og strategisk leder Cathrine Barth, (Twitter: @cathrinebarth) Koordinator, Sofie Pindsle og daglig leder Leif Nordhus. Det er gledelig å se at sirkulærøkonomi er på agendaen til mange arrangementer i år og vi deltar på flere arrangementer i tillegg til de to vi arrangerer selv.

Circular Norway leder 2 arrangementer på Arendalsuka

På mandag åpner Elektroforeningen (EFO) sin seilbåt i Pollen hvor det blir en samtale med Cathrine Barth om Sirkulærøkonomi – Buzzword eller business? Her er det kun plass til 12 stykker samtidig, så det gjelder å være tidlig ute!


Onsdag morgen kl. 08 – 10 ønsker Circular Norway å sette søkelyset på sirkulær endring med Soloppgang for sirkulære samfunn. Her har vi invitert inn deltakere fra FN, EU og Kongsvinger Regionen hvor vi har startet den første Circular City Scan i Norden. Kom og spis frokost hos oss!Circular Norway deltar også i flere andre arrangementer

Arendalsuka er en arena hvor nye samarbeid ofte lanseres. Vi i Circular Norway kan med glede meddele at sammen med Norge 203040, skal vi starte den første nasjonale kartlegging av sirkulærøkonomi i Norden. Prosjektet vil bli lansert på tirsdag på arrangementet:Status grønn konkurransekraft, går det fort nok? 


Circular Norway og Nordic Innovation er nære samarbeidspartnere og på onsdag, skal Cathrine Barth delta på deres arrangement Slik skal norden bli en av verdens mest sirkulære økonomier. Tema for debatten er Norden, og hvilket sterk posisjon vi har ved samarbeid på tvers av de Nordiske landene. Du møter også Jyri Apronen fra Sitra.

Under finner du en fullstendig oversikt over alle arrangementer hvor vi i Circular Norway er representerte på scenen. Vi ser frem til gode samtaler om sirkulærøkonomi. Ta tak i oss om du ønsker en samtale rundt temaet.

Vi sees i Arendal!Sofie Pindsle, Cathrine Barth og Leif Nordhus


Siste innlegg

Se alle
  • Svart Linkedin Ikon
  • Svart Twitter Ikon
  • Svart Facebook Ikon

© Karenlyst allé 9B, 0212 Oslo  Telefon: 95919625  E-post: info@circularnorway.no