Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Circular Norway samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. Erklæringen forklarer de typer personlige data som samles inn når du bruker vår nettside og hvordan dine personlige data blir brukt. Den inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.Circular Norway, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller å bli medlem. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.  

1. Webanalyse og informasjonskapsler (Cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies. Dette er små tekstfiler som nettstedet lagrer lokalt på brukerens datamaskin. De registrerer brukernes IP-adresse og gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nettsiden. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider, som for eksempel hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer og hvilke type nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ingen av informasjonskapslene gjør at man kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registrering. Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Circular Norway anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Din IP-adresse logges også for en kort periode av våre webservere. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, nettadresseHTTP status, antall bytes sendt, HTTP referer og HTTP user agent blir logget i 60 dager. Deretter slettes loggen automatisk.

 


2. Nyhetsbrev

Våre nyhetsbrev baserer seg på avtale. Våre nyhetsbrev tilbyr nyheter om alle våre fagområder og tjenester, rapporter. Våre nyhetsbrev tilbyr også informasjon om våre og andres aktuelle konferanser, kurs og arrangementer. I forbindelse med påmelding av nyhetsbrev samler vi inn e-postadresse. Vi deler ikke din e-postadresse med andre virksomheter, og den vil slettes når vi får beskjed om at du ikke lengre ønsker å motta informasjon fra oss.  E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke lenger er aktiv. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi for å kunne gi våre lesere mest mulig relevante saker.

Medlemmer

Medlemmer i Circular Norway er lagret med personopplysninger i vårt medlemsregister.

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre medlemmer:

Bedrift/organisasjon, navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Disse opplysningene er nødvendig for å sende relevant informasjon til deg og din bedrift/organisasjon, i tillegg til å fakturere eventuelle tjenester kjøpt av oss.

3. Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Dersom du er registrert som medlem eller mottaker av nyhetsbrev hos oss har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til info@circularnorway.no.

  • Svart Linkedin Ikon
  • Svart Twitter Ikon
  • Svart Facebook Ikon

© Karenlyst allé 9B, 0212 Oslo  Telefon: 95919625  E-post: info@circularnorway.no