Hvem er vi

Leif I. Nordhus

Daglig leder

+47 95 91 96 25

ln@circularnorway.no

Leif har fulgt foreningen Circular Norway gjennom hele oppstarten og sett hvilket engasjement, men også hvilket kunnskapsbehov som finnes i det norske markedet rundt disse temaene. Circular Norway har en viktig rolle å spille som en arena for deling av informasjon, utvikling av verktøy, metoder og analyser for en sirkulær økonomi.

Leif har lang erfaring og gode resultater fra ledelse, forretningsutvikling og organisasjonsbygging i ulike selskaper innen Medtech og IT. Han har også mange års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Han er utdannet ingeniør fra UiS og Diplom Markedsøkonom fra NMH/BI.

 

Cathrine Barth

Co-founder og Leder strategi

+47 918 12 429

cb@circularnorway.no

@CathrineBarth

Cathrine brenner for bærekraftige løsninger for mennesker og bedrifter, og strategisk design for en sirkulær verdikjede. Derfor startet hun Circular Norway sammen med RENAS, Elektroforeningen og Regnskap Norge. Hun har lang erfaring fra journalistikk i tillegg til rådgivning innen design, innovasjon og kommunikasjon. Cathrine har spesialisert seg innen grønn vekst, tjenestedesign og innovasjonsledelse. I tillegg har hun en master i PR-ledelse strategisk kommunikasjon, en executive mastergrad innen grønn vekst og konkurransekraft fra BI. Med høy kompetanse innen strategisk rådgivning, kommunikasjon og design, kombinert med bærekraftige forretningsmodeller og tjenestedesign, har hun de siste årene vært med på å starte flere initiativer for et grønnere næringsliv.

 

Sofie Pindsle

Rådgiver

+47 92 06 78 57

sp@circularnorway.no

Sofie har en MSc i International business and economics fra KU Leuven, Belgia (2017) og en Bachelor i Europeiske studier fra University of Essex, UK (2014). Etter endt studier har Sofie jobbet som valgkampsekretær for Oslo Venstre og frem til nylig som salgskoordinator hos Coloplast. Sofie har et brennende engasjement for miljø og å muliggjøre overgangen til en sirkulær økonomi. Hun er inspirert av bærekraftsmålene og har tro på at sirkulær økonomi er en pådriver for å nå målene. Sofies bakgrunn fra politikk og økonomi er en solid grunnmur for hennes rolle som rådgiver i Circular Norway.