Hvem er vi

Anne Solgaard

Daglig leder

+47 48 23 99 44

as@circularnorway.no

@annesolgaard

Anne er lidenskapelig opptatt av sirkulærøkonomi. Hun har over 20 års erfaring fra å bygge bro mellom vitenskap og policy innen bærekraftig produksjon og forbruk, ressurseffektivitet, grønn økonomi og design. Hun kommer til Circular Norway med erfaring fra blant annet FNs miljøprogram, GRID – Arendal og som innholdsutvikler i Medvind Eventbyrå AS. I tillegg har Anne flere års erfaring som selvstendig konsulent med fokus på klimaendringer, grønn økonomi og forskningskommunikasjon.

Anne har en MSc i Holistic Science fra Schumacher College i Devon, UK (2007) og BES i Environmental Studies fra York University i Canada (1997). Hun er utdannet kunst- og uttrykkspedagog fra USA, har kurs fra MIT og BI i endringsledelse, og en videreutdanning i kreativitet og innovasjon fra University of Malta.

 

Cathrine Barth

Co-founder og Leder strategi

+47 918 12 429

cb@circularnorway.no

@CathrineBarth

Cathrine brenner for bærekraftige løsninger for mennesker og bedrifter, og strategisk design for en sirkulær verdikjede. Derfor startet hun Circular Norway sammen med RENAS, Elektroforeningen og Regnskap Norge. Hun har lang erfaring fra journalistikk i tillegg til rådgivning innen design, innovasjon og kommunikasjon. Cathrine har spesialisert seg innen grønn vekst, tjenestedesign og innovasjonsledelse. I tillegg har hun en master i PR-ledelse strategisk kommunikasjon, en executive mastergrad innen grønn vekst og konkurransekraft fra BI. Med høy kompetanse innen strategisk rådgivning, kommunikasjon og design, kombinert med bærekraftige forretningsmodeller og tjenestedesign, har hun de siste årene vært med på å starte flere initiativer for et grønnere næringsliv.

 

Sofie Pindsle

Koordinator

sp@circularnorway.no

Sofie har en MSc i International business and economics fra KU Leuven, Belgia (2017) og en Bachelor i Europeiske studier fra University of Essex, UK (2014). Etter endt studier har Sofie jobbet som valgkampsekretær for Oslo Venstre og frem til nylig som salgskoordinator hos Coloplast. Sofie har et brennende engasjement for miljø og å muliggjøre overgangen til en sirkulær økonomi. Hun er inspirert av bærekraftsmålene og har tro på at sirkulær økonomi er en pådriver for å nå målene. Sofies bakgrunn fra politikk og økonomi er en solid grunnmur for hennes rolle som koordinator i Circular Norway.