Velg hvilket medlemskap som passer for deg, og les om medlemsfordelene du får:

Bli medlem

Circular Norway er Norges første og eneste politisk uavhengig, frittstående medlemsorganisasjon som jobber for å omstille Norge fra en linjær til en sirkulær økonomi. På vegne av våre medlemmer arbeider vi politisk for å styrke rammebetingelser og øke omstillingstakten.

Circular Norway skal hjelpe sine medlemmer til å bruke sine ressurser bedre, og gjennom det styrke medlemmenes konkurranseevne i det nasjonale og internasjonale markedet. Vi skal gjennom praktisk hjelp, kompetanse og kunnskapsnettverk gjøre overgangen til en sirkulær økonomi både enklere og mer lønnsom.

Som første medlemsorganisasjon av sitt slag skal Circular Norway utløse endringer som styrker norsk konkurransekraft, gagner miljøet og kutter i klimautslipp. Vi skal vise at økt ressurseffektivitet går hånd i hånd med både lavere utslipp og høyere, økonomisk vekst. Den sirkulære økonomien bidrar til samfunn som både skaper mer og fordeler bedre. I den sirkulære økonomien ligger store muligheter som hverken Norge eller verden har råd til å gå glipp av.

Vi tilbyr tre forskjellige medlemsmodeller;

Partner 

Bedrifter som ønsker aktivt å påvirke utviklingen innen sirkulærøkonomi i Norge. Avtalen tilpasses partners prioritering og målsetninger.

Medlem 

Bedrifter som  ønsker å få et aktivt forhold til sirkulærøkonomi, øke sin kompetanse og få innsikt i best practice

Nettverksmedlem 

For de som ikke er direkte involvert i sirkulærøkonomi, men ønsker å vite hva som skjer

Hvis du ønsker å vite mer om hva vi tilbyr og priser ta gjerne kontakt på sp@ciruclarnorway.no